Terug van weggeweest!

Maurice is weer terug: Solo.
In het voorjaar van 2011 startte Maurice zijn muzikale carrière als zanger/soloartiest. Dat zorgde voor een bewogen jaar met veel hoogtepunten, waaronder een studio-opname met niemand minder dan René Froger. Maurice koos er in 2012 voor om een eigen band (The Daltons) op te richten. Ook hier ging Maurice met zijn band voor het maximale en hebben ze tijdens hun deelname aan “The Clash of the Cover Bands – The Benelux Edition” op verschillende poppodia gestaan , waaronder Effenaar, 013 en Paradiso.

Na 10 jaar koos Maurice ervoor om te stoppen met zijn band om zijn muzikale carrière als solist voort te zetten. En hoe! Door zijn jarenlange ervaring is Maurice helemaal terug van weggeweest en weet hij voor elke gelegenheid de juiste snaar te raken!

“Ik heb onwijs veel plezier gehad en ervaring opgedaan in de afgelopen jaren, en als je in een band speelt beslis je niet enkel alleen over de muziekkeuze. Dat doe je samen. Niet altijd mijn keuze, maar het heeft me wel gevormd tot wat ik nu ben. Nu ik weer solo ben gegaan maak ik de keuze zelf en doe ik wat ik het allerleukste vind en wat het beste bij mij past. Met als droom een eigen plaat opnemen met geweldige muzikanten”.

Maurice heeft de laatste maanden hard gewerkt aan een volledig Nederlandstalig repertoire met alleen maar meezingers voor elk feest, groot of klein! De eerste optredens zijn inmiddels een feit en waren een groot succes!
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven